Recull dels millors blocs del país que conec

dilluns, 30 de novembre del 2009

Declaració de principis

El nom m'ha sortit de la casualitat. Volia que aquest bloc es digués la blogoteca, però els de Blogspot em varen donar a entendre que ja existia un altre lloc amb aquest nom. Així, doncs, calia buscar un nou nom.
Alguna cosa em va fer veure que es podria dir la globotaca, en el sentit que el que preten fer aquest bloc es recollir les novetats dels blocs que personalment m'interessen. De manera que, mentre vaig navegant, vaig afegint llocs nous en aquesta mena de blogroll. I la màquina s'encarrega d'ordenar-los per ordre cronològic. Potser algun dia en tindré tants que em caldrà limitar el nombre que n'apareguin, però de moment encara no cal.
Bogotaca ve de la taca que deixen els blocs en aquest lloc web. I, com diu el lema del lloc, el saber és a la xarxa.
S'equivoca qui creu que el saber és a les biblioteques o a les universitats. El saber és en les persones; biblioteques i universitats posseeixen els coneixements. Però cal que el saber ens digui quins són els coneixements interessants i de quins podem prescindir.
Això és el que vull fer amb aquest lloc, justament ajudar a il·luminar el que hi ha en aquest món mundial que es diu la xarxa.
I si us és útil, endavant!

La blogotaca